Startsidan - Nyheter - Information - Om oss -
Lea - Madame Mim - Dakota - Ruso - Custer
Kattungar - Planer - Kullar - Utställning -
Länkar -Till minne av - Blogg - GästbokOm oss

 

Det är ju trevligt att ha  ett ansikte på de som sitter bakom tangenterna och skriver lyriska texter om sina katter :)

 

Vi är två bakom stamnamnet S*LaSadie.

Anna är för närvarande 30 år och kommer ursprunligen från västkusten och är en bohuslänningen. Föräldrarhemmet ligger nära Marstrand eller som vi hävdar så ligger Marstrand nära oss ;). Anna flyttade till Linköping 2005 för att börja studera och leva studentliv. Men, hann bara göra det ett tag innan hon hittade Pierre och föll pladask!

Pierre är 36 år,  kommer ursprunligen från Roslagen och kan knappt säga ä enligt Anna. Rekor... eta... keka... Jaja, charmigt vid vissa tillfällen :) Pierre flyttade efter lumpen till Linköping för att studera ekonomi men på grund av sjukdom så kunde han inte fortsätta.

 

Efter ett halvår tillsammans så bestämde vi oss för att skaffa Lea som är starten till vårat katteri. Hon är huskatt och är en stor och viktig del i vårat liv. Hon bara ääälskar Pierre! Nästan ett år efter vi köpte Lea så kom S*Vrethagens Madame Mim in i våra liv. Anna hade letat länge på en röd hona och när Mim föddes så slängde hon sig på luren samma kväll, Mim var då redan reserverad av någon annan men när hon blev ledig så fick vi köpa Mim. Tack så mycket Åsa!

 

Vi behöll Dakota, Miss D, från första kullen och hon är en retsticka i stora mått. Från Dakotas första kull behöll vi Ruso. Pierre hade länge sagt nej till en katt till, men Ruso och Pierre föll för varandra så hon fick stanna kvar hemma med mamma, mormor och Lea. Sist i vår kattskara är Custer, han bestämde själv att han skulle stanna hos oss. Gömde sig när besökare kom och älskar sin mormor Mim och hon honom så han får stanna helt enkelt. Det blir aldrig som man tänkt sig :)

 

Vår fina kattskara har nu minskat med en älskad familjemedlem men Mim lever verkligen kvar hos de andra och man ser Mim i Dakota, Ruso och Custer på olika sätt. Dakota är väldigt lik henne, man kan se Mim i Custer när han kollar på en på det speciella sättet som Mim gjorde och Ruso har ärvt Mims härliga, förlåtande och bekymmersfria personlighet. Lea är fortfarande Queen of the World i hennes egen lilla värld :)

 

Nu bor vi i Västerås, flyttade dit när Anna började studera på folkhälsovetenskap på MDH. Nu har Anna kandidatexamen inom folkhälsa och söker jobb inom yrket. Bor kvar i Västerås och trivs. 

 

Så här ser vi ut, ganska uppiffade :)