Startsidan - Nyheter - Information - Om oss -
Lea- Madame Mim - Dakota - Ruso - Custer - Stark
Kattungar - Planer - Kullar - Utställning -
Länkar -Till minne av- Blogg - Gästbok

 

 


 

 

Namn: Lea

 

Född: 2006-03-17

 

Mamma: ?

Pappa: ?

 

Vikt:  2,5 - 3 kg

 

Fun facts: Inne i sitt huvud är hon drottning av alla katter, inte en chans att någon är över henne i rang (enligt sig själv alltså). Hatar förändring och nya saker, men när hon är hemma så är hon världens mysigaste katt

 


Lea on top off things 

 

Personlighet: Kan inleda med om det inte blir som Lea vill så blir hon sur! Hon är verkligen vår lilla familjs matriark =) Hon har en stark personlighet och verkligen liten men tuff . Hon är ingen stor katt och ser fortfarnade ut som en kattunge. Till allas förtjusning =) Hon har charmat respektives familjer och i princip alla som träffar på Lea (utom en kompis till mig som är katträdd).

 

Första gången vi träffade Lea var hemma hos sin mamma och syskon. Lea var den enda svart vita kattungen och minst i hela kullen. Syskonen var alla svarttigré. Vi föll för den lilla tjejen och bokade henne direkt! Mammakatt var enorm och vi drog slutsatsen att Lea skulle bli ungefär lika stor och köpte den största kattburen som fanns på Djurmagazinet. Men så lurade vi blev =) Lea har aldrig varit och kommer aldrig blir en stor tjej. Hon har vägt som mest 2,7 kg men ligger för det mesta mellan 2-2,5 kg. En nätt men bestämd liten kattdam.

 

 

Lea är den "perfekta katten", har aldrig gjort något riktigt dumt. Men hon otroligt skeptisk mot: katter, nya miljöer, artificella dofter, små barn och kattungar. Hon är inte alltid nöjd med att ha kattkompisar men så länge hon kan ha sin Pierre och mitt hår på kvällen så är hon nöjd *s*. Och hon älskar Pierre... och Pierre henne =)

 

Dessutom är det lite roligt nu, så fort Dakota och Mim tjafsar om något och Mim morrar på ett speciellt sätt kommer Lea som skjuten ur en kanon för att skydda Mim. Mycket lustigt, hon gillar nog Mim innerst inne

 Lea december 2009 som tyckte det var mysigare innanför Pierre's jacka än ute i den kalla snön

 


Lea januari 2010