Startsidan - Nyheter - Information - Om oss - Lea - Madame Mim - Dakota - Ruso -

Kattungar - Planer - Kullar Utställning - Länkar -Till minne av - Blogg - Gästbok  

 


 

S*LaSadie Dallas (såld)

När Dallas föddes torkade jag som sjutton i hans ansikte för jag trodde han hade fosterhinnan kvar. Men nej, det var en cremebulle som hade kommit som nummer fyra i kullen.

Var bokad redan vid fyra veckors ålder men avbokades då han vid besiktningen hade en minimal knick. Inte mig emot att han stannade kvar hemma hos oss ett tag då han hade med sin kungliga stil fått mig på fall :) När jag trodde han skulle få stanna hos oss ett bra tag så fick vi ett mail från Lisa från Dalarna som hade genom sin mamma sett Dallas. Efter en snabbt fixad ombesiktning av Dallas så var han dalmas och vilket superhem han har kommit till! Dallas har vuxit väldigt mycket. Han är för tillfället en bastant kille på 5,8 kg och med tanke på att han inte är ett år en så tror jag att han kommer växa lite till (sorry Lisa, du har nog fått ett lejon).

Dallas har ärvt en del av pappa Earls personlighet, lite avvaktande i början mot nya människor och för att sedan bita på tårna :)

Utdrag från ett mail från Lisa om Dallas.

"Han älskar att bära omkring på saker och hitta på bus som att plocka ur skosulor och gömma dom, eller lägga sig i bakhåll för att sen hoppa fram och ställa sig på bakbenen som en liten grizzlybjörn när man går förbi. Han blir så oförskämt nöjd med sig själv varje gång han lyckas skrämma en...

I övrigt så är han en rätt lugn och stillsam katt, lite "mammig", bestämd med vad han vill och väldigt VÄLDIGT högljudd när han är missnöjd över nåt, intelligent, lättlärd och rakt igenom underbar!"
 
 


Dallas i maj 09

Resten av fotona på Dallas kommer från LisaDallas i augusti 2009

Tack Lisa för att du tar hand om cremekungen Dallas eller han om dig ;)